تاریخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1396

برگزاری اولین مجموعه کلاس آموزشی در زمینه تلاوت و ترتیل قرآن کریم در دانشکده علوم پزشکی مراغه

بسیج دانشجویی و کانون قرآن و عترت دانشکده علوم پزشکی مراغه در حرکتی مشترک، اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزشی قرآن کریم برای دانشجویان دانشکده کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، این کلاس‌ها با استقبال دانشجویان علاقمند و تدریس قاری برجسته کشوری و دانشجوی رشته کارشناسی علوم آزمایشگاهی حامد باقری در حال برگزاری است.

اولین مجموعه کلاس آموزشی قرآن کریم مقارن با سوم شعبان و ولادت با سعادت امام حسین (ع) شروع شده و در بردارنده مفاهیم پایه در زمینه تلاوت و ترتیل قرآن کریم می‌باشد.

به گفته دبیر کانون قرآن و عترت، اولین مجموعه کلاس آموزشی قرآن کریم در محل خوابگاه دانشجویی سیفی و به مدت 16 ساعت در حال برگزاری است.

• در يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟