تاریخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1396

گروه جهادی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مناطق سیل زده مراغه به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی پرداخت

گروه جهادی شهید مهکام بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری بسیج جامعه پزشکی به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم، اردوی جهادی در روستای یارشهری شهرستان مراغه برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، گروه جهادی شهید مهکام بسیج دانشجویی دانشکده علوم  پزشکی مراغه با همکاری بسیج جامعه پزشکی به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم، اردوی جهادی در روستای یارشهری شهرستان مراغه برگزار کرد.

روستای یار شهری از روستاهای توابع شهرستان مراغه می باشد که فاقد خانه بهداشت بوده و در سیل اخیر آذربایجان دچار خساراتی گردیده بود.

در این اردوی یک روزه خدماتی نظیر پایش قند و فشار خون، اندازه گیری BMI و  ویزیت رایگان توسط تیم درمانی اعزامی به روستاییان ارائه گردید.

بنا بر اعلام مسئولان محلی، ساخت خانه بهداشت از اولویت های این روستا بوده و حتی کارهای مقدماتی آن نیز انجام گردیده است.

• در يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟