تاریخ : چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396

دومین نشست بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه در سال ۹۶ برگزار شد

در این نشست که با حضور معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و مسئولین بسته‌ها و اعضای هیات علمی برگزار شد و نحوه فعالیت در بسته‌ها تدوین شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر فریداعلایی ضمن تاکید بر حساسیت بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی خواستار تلاش و فعالیت بیشتر و بهتر مسئولین بسته‌ها شد. وی در ادامه افزود: بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی نقشه راهی روشن برای رشد و تعالی در حوزه آموزش است و راه رسیدن به این امر تلاش مستمر و پشتکار فراوان است.

گفتنی است در این جلسه بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی مورد بحث و بررسی قرار گرفتند و مسئولین جدید بسته‌ها و نحوه فعالیت در بسته‌های مذکور تبیین شد.

همچنین در این نشست دو ساعته نتایج اعتباربخشی موسسه دانشکده در سال 95 توسط دبیر بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی ارائه شد و متعاقب آن مدیریت حوزه‌های مختلف مشخص شده و اعضا در مورد ریزبرنامه‌ها به گفتگو پرداختند.

• در چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟