تاریخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1396

کسب عنوان "جوان نمونه و فعال شهرستان مراغه در حوزه دانشجویی و پژوهش" توسط دانش‌آموخته دانشکده علوم پزشکی مراغه

"وحید رحمانی"، دانش‌آموخته رشته اتاق عمل دانشکده علوم پزشکی مراغه، علاوه بر ثبت اختراع و تالیف کتابی با عنوان "اصول فعالیت‌های یادگیری در کارآموزی اتاق عمل" جهت ارایه به دانشجویان کارشناسی اتاق عمل، عنوان دانشجوی نمونه کشوری را کسب کرده است.

به گزارش مفدا مراغه، "وحید رحمانی"، دانش‌آموخته رشته اتاق عمل دانشکده علوم پزشکی مراغه است که عنوان "جوان نمونه و فعال شهرستان مراغه در حوزه دانشجویی و پژوهش" را کسب کرد.

بهزاد موسی‌زاده، مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر گفت: این دانشجو علاوه بر ثبت اختراع و تالیف کتابی با عنوان "اصول فعالیت‌های یادگیری در کارآموزی اتاق عمل" جهت ارایه به دانشجویان کارشناسی اتاق عمل، عنوان دانشجوی نمونه کشوری را کسب کرده است.

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه گفت: وحید رحمانی در دو سال متوالی به عنوان پژوهشگر برتر دانشجویی و دانشجوی نمونه دانشگاهی دانشکده علوم پزشکی مراغه انتخاب شده است.

گفتنی است، اجرای طرح‌های تحقیقاتی، مقالات علمی پژوهشی در مجلات داخلی و بین‌المللی، ثبت اختراع در زمینه‌ پزشکی، مربی طرح آموزش همسالان ایدز و تالیف کتب فرهنگی گوشه‌هایی از افتخارات وی است.

• در يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟