تاریخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1396

دانشکده علوم پزشکی مراغه نمایشگاهی با محوریت ترویج ازدواج سالم برای دانشجویان برگزار کرد

به مناسبت هفته جوان نمایشگاهی با محوریت ترویج ازدواج سالم برای دانشجویان در طبقه همکف دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، این نمایشگاه که به همت واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی برگزار شد، با به نمایش گذاشتن مطالب آموزشی و تهیه و توزیع پمفلتها و مطالب آموزشی ، با هدف ترویج ازدواج سالم و آشنایی با معیارهای انتخاب همسر مناسب در بین دانشجویان ، آموزشهای لازم را ارائه نمودند.

لازم به ذکر است که شعار امسال هفته جوانان ، "جوانی ، نشاط و ازدواج سالم " می باشد و لزوم ترویج فرهنگ شاد و سالم  زیستن و آشنایی معیارهای انتخاب همسر و ازدواج سالم به عنوان اهداف اصلی حوزه معاونت بهداشت در هفته جوانان می باشد.

• در يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟