تاریخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1396

برگزاری کارگاه بهداشت فردی در خوابگاه های دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته خوابگاه‌ها

به مناسبت هفته خوابگاه ها، کارگاه بهداشت فردی در خوابگاه های خواهران با تدریس دکتر جعفری و در خوابگاه های برادران با تدریس مهندس امیرپور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه،  در این کارگاه ها که با حضور مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشکده در خوابگاه برادران همراه بود، مشکلات دانشجویان در خصوص  بهداشت فردی مورد بحث قرار گرفت.

به گفته دکتر جعفری در خوابگاه خواهران: علم جدا از اخلاق است و هیچ ارتباطی با اخلاق ندارد، فردی که از نظر علم در سطح بالاتری قرار دارد هیچ دلیلی ندارد که منظم باشد، دکتر جعفری در ادامه مطالب خود به توصیف شرایط یک خوابگاه ایده آل پرداخت و نسبت به بهبود وضعیت فعلی خوابگاه های دانشجویی راهکارهای مناسب ارائه داد.

به گفته عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه، دانشجویان هم اتاقی مانند تکه های پازل هستند و اگر یکی از این تکه ها کم شود بی نظمی عظیمی رخ می دهد و اگر دانشجویی بی نظمی داشت او را طرد نکنیم بلکه باید با شرایط موجود سازش کنیم و در جهت آموزش او تلاش کنیم.

مهندس امیرپور نیز در خوابگاه های برادران به شرح مشکلات موجود در خوابگاه برادران و راهکارهای مطلوب جهت غلبه بر این مشکلات پرداخت.
مهندس امیرپور در ادامه افزود: با توجه به بازرسی هایی که اخیرا از خوابگاه برادران به عمل آورده ایم، با مشکلات زیادی مواجه شده ایم.  سرپرست امور عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه افزود: خوابگاه برادران با اینکه فاصله زیادی با یک خوابگاه استاندارد و ایده آل دارد، اما با تغییرات جزیی در سبک بهداشت فردی و رعایت نظافت می توانیم سطح بهداشتی خوبی را مشاهده کنیم.

گفتنی است در این کارگاه ها، دانشجویان در خصوص نحوه نظافت اتاق ها، جلوگیری از بیماری های پوستی و عفونی که در اثر رعایت نکردن بهداشت فردی ایجاد می شود و همچنین رعایت نظافت سرویس های بهداشت آموزش داده شدند.

• در يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟