تاریخ : دوشنبه 1 خرداد 1396

دیدار دوستانه تیم‌های فوتسال منتخب دانشجویان با کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته خوابگاه‌ها

این دیدار دوستانه که به مناسبت هفته خوابگاه‌ها برگذار شده بود با برتری تیم منتخب کارکنان دانشکده علوم پزشکی به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، این دیدار دوستانه مطابق برنامه ریزی مدیریت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و به مناسبت هفته خوابگاه‌ها بین تیم‌ منتخب دانشجویان با تیم منتخب کارکنان در سالن 9 دی سپاه برگذار شد.

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، مسئولین ورزشی و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده نیز در این دیدار دوستانه حضور داشتند.

گفتنی است در این دیدار پایاپای، تیم منتخب کارکنان با اختلاف دو گل تیم منتخب دانشجویان را مغلوب کرد.

• در دوشنبه 1 خرداد 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟