تاریخ : سه شنبه 16 خرداد 1396

طرح قرآن با رمضان:

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشکده علوم پزشکی مراغه

در راستای سلسله برنامه های طرح قرآن با رمضان، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان برجسته شهرستان در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در این مراسم معنوی که با حضور سرپرست دانشکده، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده، مسئول بسیج کارکنان شهرستان مراغه، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان مراغه و جمعی از مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن ولایت ستاد مرکزی برگزار شد، استاد مسعود ناهی مدرس دانشگاه و از قاریان برجسته و ممتاز شهرستان مراغه و همچنن مهدی صادقی، قاری جوان و مطرح شهرستان به ترتیب به قرائت آیاتی چند از سوره های مومنون و آل عمران پرداختند.

گقتنی است وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی، انس با قرآن و تحقق منویات قرآنی مقام معظم رهبری، مبنی بر ایجاد فضاهای استماع و تلاوت آیات قرآن در ماه پرفضیلت رمضان و ماه نزول قرآن « طرح رمضان با قرآن » را جهت ایجاد انسجام بیشتر در مجموعه های تابعه خود در ماه مبارک رمضان، ارئه می نماید.

• در سه شنبه 16 خرداد 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟
  • در پنجشنبه 18 خرداد 1396
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)