تاریخ : دوشنبه 22 خرداد 1396

طرح قرآن با رمضان:

برگزاری مسابقه تلاوت قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان در دانشکده علوم پزشکی مراغه

در راستای سلسله برنامه‌های طرح قرآن با رمضان، مسابقه تلاوت قرآن کریم در رشته‌های ترتیل و تحقیق با حضور جمعی از کارکنان، دانشجویان و فرزندان کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، دراین مسابقه که در سالن اجتماعات فجر دانشکده و با حضور مدیر فرهنگی و دانشجویی، مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی و نماینده دفتر نهاد رهبری استان در دانشکده برگزار شد، شرکت کنندگان در دو بخش ترتیل و تحقیق با هم به رقابت پرداختند.

گفتنی است، داوری بخش برادران توسط استاد محرم زاده و بخش خواهران توسط خانم جاوید پور از اساتید به نام و مطرح شهرستان انجام گرفت.

در این مراسم معنوی 10 نفر از کارکنان، دانشجویان و فرزندان کارکنان شرکت داشتند که برگزیدگان هر بخش توسط هیات داوران اعلام خواهد شد.

به گفته مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده، جوایز برگزیدگان این مسابقه در همایش تجلیل از فعالان قرآنی که بعد از ماه مبارک رمضان برگزار می شود، اهدا خواهد شد. وی همچنین افزود: از برگزیدگان بخش دانشگاهی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشکده نیز در این همایش تجلیل به عمل خواهد آمد.

• در دوشنبه 22 خرداد 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟