تاریخ : جمعه 2 تير 1396

برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با قوانین و مقررات استاد مشاور در دانشگاه" توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه، کارگاه "آشنایی با قوانین و مقررات استاد مشاور در دانشگاه" را برای اعضای هیات علمی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در این کارگاه که از سری کارگاه‌های توانمند سازی اساتید هیات علمی دانشکده برگزار شد، دکتر اصغر تنومند، مدیرامور آموزشی و تحقیقات و دکتر مینا سادات هاشمی پرست، سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده، به عنوان مدرس به تبیین قوانین و مقررات مربوط به استاد مشاور پرداختند.

گفتنی است در انتهای کارگاه نیز ارزشیابی و نظرسنجی مدرسین از اعضای هیات علمی انجام شد.
  • در جمعه 2 تير 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟