تاریخ : شنبه 17 تير 1396

در اولین کارگاه آموزشی یاوران معروف مطرح شد؛

اصطلاح آتش به اختیار مقام معظم رهبری، مصداق بارز امر به معروف و نهی از منکر است

اولین کارگاه آموزشی یاوران معروف دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه، مدیر حراست، مدیر فرهنگی و دانشجویی و مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشکده در محل سالن کنفرانس ستاد مرکزی تشکیل شد.

در اولین کارگاه آموزشی یاوران معروف مطرح شد؛

اصطلاح آتش به اختیار مقام معظم رهبری، مصداق بارز امر به معروف و نهی از منکر است

به گزارش مفدا مراغه، حجت السلام و المسلمین فیضی زاده در این کارگاه، ضمن اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر، گفت: امر به معروف و نهی از منکر از چنان ارزشی برخوردار است که امام حسین (ع) در لحضات آخر زندگی خود نیز این کار مقدس را انجام دادند.
وی یادآور شد؛ کسی که می خواهد امر به معروف و نهی از منکر کند باید به احکام آن آشنا باشد تا اینکه انجام چنین عمل مهمی نه تنها مفسده‌ای نداشته باشد بلکه بیشترین تاثیر گذاری را هم داشته باشد. نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه، در ادامه به شرایط انجام امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و خاطرنشان کرد:
اولین شرط کسی که می‌خواهد امر به معروف و نهی از منکر انجام بدهد تشخیص این است که شخص دچار منکر شده است یا اینکه واجبات را ترک کرده است.
دومین شرط این است که بداند شخص گناهکار تصمیم دارد گناه خود را ادامه دهد.
سومین شرط، اطمینان از احتمال تاثیرگذاری و جلوگیری از لجبازی است.
چهارمین شرط این است که بداند در امر و نهی او مفسده‌ای نیست یعنی اگر بداند که با امر به معروف و نهی از منکر او ضرر جانی یا مالی قابل ملاحظه‌ای وجود دارد باید روش دیگری پیش بگیرد.

حجت الاسلام والمسلمین فیضی زاده در ادامه مراحل انجام امر به معروف و نهی از منکر را یادآور شد و افزود:
اولین مرحله، مرحله قلبی است یعنی شخص با رفتار و اخلاق خود امر به مهروف و نهی از منکر کند.
دومین مرحله، مرحله زبانی است. این مرحله باید طوری باشد که تاثیرگذار باشد و فرد را ناراحت نکند.
آخرین مرحله، مرحله عملی را وظیفه قوه‌ی قهریه دانستند مگر در جایی که ارزش دارد.
مدرس کارگاه در ادامه با اشاره به اصطلاح آتش به اختیار، که مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان مطرح کردند گفت: این اصطلاح مصداق بارز امر به معروف و نهی از منکر است و نباید از این اصطلاح سو استفاده شود.
گفتنی است در بخش پایانی کارگاه، دکتر رضائیان، دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر به تشریح برنامه عملیاتی حوزه امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و در ادامه اعضاء به بحث و گفتگو پیرامون برنامه مذکور پرداختند.

• در شنبه 17 تير 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟