تاریخ : يکشنبه 1 مرداد 1396

برگزاری آزمون صلاحیت بالینی برای دانشجویان رشته پرستاری در دانشکده علوم پزشکی مراغه

اولین دوره آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان رشته پرستاری قبل از ورود به کارآموزی در عرصه در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه٬ اولین دوره آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان رشته پرستاری قبل از ورود به کارآموزی در عرصه  در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گفته مائده علیزاده٬ مدیر گروه رشته پرستاری٬ بورد پرستاری کل کشور آیین نامه ای را در نیمسال دوم سال 95 برای برگزاری آزمون پیش کارورزی پرستاری در پایان ترم 6 قبل از ورود به کارورزی به دانشکده های پرستاری اعلام کرد که برطبق این آیین نامه دانشجویانی مجاز به انتخاب واحد کارورزی خواهند بود که بیش از 70 درصد امتیاز کل مشخص شده در آزمون را کسب کرده باشند٬ در غیر این صورت بایستی  بعد از یک ماه تمرین ، مجددا در آزمون شرکت کنند.
وی افزود: در این راستا طی جلساتی که با اعضای هیات علمی پرستاری، رئیس آموزش ، سرپرست آموزش مداوم، معاون آموزشی٬ پژوهشی و سرپرست مرکز مهارت های بالینی داشتیم، برنامه ریزی برای برگزاری این آزمون را انجام گرفت و متعاقبا اطلاعیه برگزاری آزمون پیش کارورزی از اول ترم 6 به دانشجویان اعلام شد.
علیزاده همچنین گفاطرنشان کرد: بنا به تشخیص اعضای هیات علمی گروه پرستاری٬ دانشجویان قبل از آزمون نیاز به تمرین مهارت های پرستاری داشتند و به همین دلیل تمرین مهارت های پرستاری در مرکزمهارت های بالینی دانشکده زیر نظر اساتید گروه در مورخ های 10/4/96 و 11/4/96 طبق برنامه ی اعلام شده با چک لیست های مشخص انجام شد و دانشجویان در مورد نحوه ی انجام آزمون به روش آسکی و ارزشیابی با چک لیست های مربوطه آشنا شدند.
 مدیر گروه پرستاری افزود: آزمون مورد نظر در دو روز سه شنبه و چهارشنبه 13 و 14 تیرماه طبق برنامه از قبل مشخص شده به روش آسکی با نظارت، سرپرست آموزش مداوم دانشکده، مدیر امور آموزشی ، رئیس آموزش و معاون آموزشی و پژوهشی برگزار شد.
وی همچنین یادآور شد: این آزمون فقط در 5 دانشگاه مادر کشور از جمله در تهران٬ اصفهان٬ شیراز٬ همدان و مشهد برگزار شده است و اجرای این آزمون که با همکاری کلیه همکاران گروه پرستاری و حوزه آموزش دانشکده به وقوع پیوست مایه افتخار و مباهات است.

• در يکشنبه 1 مرداد 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟