تاریخ : چهارشنبه 4 مرداد 1396

با حضور دانشجویان فعال، چهارمین اردوی جهادی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

اردوی جهادی دانشکده به همت مدیریت فرهنگی و دانشجویی، بسیج جامعه پزشکی، بسیج دانشجویی و کانون حرکت‌های جهادی بصورت یک روزه با هدف ارائه خدمات بهداشتی درمانی در روستای آغبلاغ سفلی از توابع شهرستان مراغه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در ادامه سلسله اردوهای جهادی بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، گروه جهادی شهید مهکام علوم پزشکی مراغه با همکاری بسیج جامعه پزشکی، کانون حرکت های جهادی دانشکده و سایر ارگان های مربوطه دانشکده، چهارمین اردوی جهادی سال 96 خود را به صورت یک روزه با محوریت بهداشتی درمانی در روستای آغبلاغ سفلی از توابع شهرستان مراغه برگزار کرد.
به گفته مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در این اردوی یک روزه که با همراهی و مشارکت متخصص کودکان، پزشک عمومی، کارشناس ارشد مامایی، پرستار و تعدادی از دانشجویان دانشکده بود؛ خدماتی از قبیل ویزیت رایگان توسط متخصص و پزشک عمومی، پایش قند و فشار خون و توزیع داروی مورد نیاز اهالی منطقه به صورت رایگان ارائه شد.

گفتنی است پمفلت هایی نیز با موضوع بیماری «تب مالت» و «اعتیاد» به دلیل اهمیت موضوعات مذکور در منطقه هدف، تهیه گردیده و در بین اهالی منطقه جهت افزایش آگاهی های عمومی توزیع شد.

• در چهارشنبه 4 مرداد 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟