تاریخ : سه شنبه 24 آذر 1394

صندوق رفاه دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه مستقل شد

با پیگیری آقای دکتر جنتی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه، و با همت مدیریت دانشجویی از نیمسال اول سال تحصیلی جاری صندوق رفاه دانشجویی مراغه مستقل از صندوق رفاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دانشجویان خود ارائه خدمت خواهد کرد.

با پیگیری آقای دکتر جنتی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه، و با همت مدیریت دانشجویی  از نیمسال اول سال تحصیلی جاری صندوق رفاه دانشجویی مراغه مستقل از صندوق رفاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دانشجویان خود ارائه خدمت خواهد کرد.

بر این اساس اداره ی رفاه دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تبریک به دانشجویان عزیز از آنها خواست برای ثبت نام وام دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی جاری از تاریخ 1394/09/22 لغایت 1394/09/30 با مراجعه به سایت دانشکده علوم پزشکی مراغه (بخش سامانه ها ) و یا آدرس : http://portal.srd.ir/?univ=405 نسبت به ثبت نام وام دانشجویی اقدام کنند.

• در سه شنبه 24 آذر 1394
  • توسط خانم گنج پور