تاریخ : پنجشنبه 9 آذر 1396

فراخوان انتخاب پژوهشگر برتر سال1396

به منظور ارج نهادن به امر پژوهش و در راستاي تجليل از پژوهشگران برتر دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه در سال 1396 انتخاب و تقدیر از اعضای هیات علمی ، همکاران و دانشجویان گرامی صورت خواهد گرفت.
در سال 1396 انتخاب و تقدیر از اعضای هیات علمی ، همکاران و دانشجویان  گرامی صورت خواهد گرفت. در این راستا براساس دستورالعمل تدوین شده کلیه فرمهای ارزیابی و با توجه به امتیازات دریافتی از نفرات برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.

اهداف انتخاب پژوهشگر برتر:
  • كمك به هدايت و جهت‌گيري فعاليت‌هاي پژوهشي در راستاي مأموريت، راهبردها و اولويتهاي پژوهشي
  • شناسايي و تشويق پژوهشگران برتر و پروژههاي پژوهشي برتر در راستاي ارتقاء و نهادينه كردن امر پژوهش
  • ايجاد انگيزه مضاعف جهت پرداختن به فعاليت‌هاي پژوهش و فناوري در ميان اعضای هیات علمی، كاركنان و دانشجویان

مهلت ارسال فرم :
20 آذر 1396

نحوه ارسال فرم و مستندات:
ارسال فرم ارزیابی و دستورالعمل انتخاب پژوهشگر برتر، به جناب آقای عظیمی و سرکار خانم کوسه لو از طریق ایمیل زیر :

maragheh.research@yahoo.com
داخلی :215

جهت دریافت فرم شماره 1 از لینک زیر اقدام نمایید.
 فرم شماره یک
  • در پنجشنبه 9 آذر 1396