تاریخ : شنبه 9 دي 1396

برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ (Horizon 2020)

برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ (Horizon 2020) بزرگترین برنامه‌ی تحقیقات و نوآوری در اتحادیه اروپا است که تاکنون با ۸۰ میلیارد یورو بودجه در طول بیش از ۷ سال (۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰)  با هدف جذب سرمایه‌گذاری خصوصی و بهره‌مندی ایده‌های ناب از آزمایشگاه به بازار ارایه شده است. چشم‌انداز ۲۰۲۰ که بزرگترین برنامه چندملیتی در جهان است در حال حاضر ۷۳۹۲ پروژه پژوهشی را با بودجه ۶۹/۲۱ میلیارد یورو از ۱۵۲ کشور جهان تحت پوشش دارد.

برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ به عنوان یک طرح ابتکاری اروپایی با هدف تضمین رقابت جهانی در اروپا تا سال ۲۰۲۰ اجرا می‌گردد. برنامه چشم‌انداز ۲۰۲۰ به عنوان وسیله‌ای برای افزایش رشد اقتصادی و ایجاد شغل با حمایت سیاسی رهبران اروپا و اعضای پارلمان اروپا ارایه شده است. آنها توافق کردند که پژوهش، سرمایه‌گذاری در آینده است بنابراین آن را در قلب طرح اتحادیه اروپا برای رشد و اشتغال هوشمند، پایدار و همه جانبه قرار داده‌اند. برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ با پیوند دادن تحقیقات و نوآوری به هم با تأکید بر excellent science، industrial leadership و societal challenges دستیابی به این هدف را ممکن می‌کند. هدف از این برنامه جامع، اطمینان از تولید علم در اروپا، برداشتن موانع بازدارنده نوآوری و همکاری بخش خصوصی و دولتی برای ایجاد نوآوری است.
خلاصه متن
مراجعه به سایت و دریافت اطلاعات بیشتر