تاریخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396

توليد محتواي الكترونيك كوتاه micro.learning

یکی از رسالت های دانشگاه علوم پزشکی مجازی توسعه آموزش در دانشگاه های کشور از طریق آشنا سازی اعضای محترم هیات علمی با یاد گیری الکترونیکی و ایجاد فرهنگ استفاده آموزش مجازی در آموزش های روزمره در بین ایشان است.در همین راستا دانشگاه علوم پزشکی مجازی اقدام به تولید محتوای های الکترونیکی کوتاه ( Micro Learning ) در زمینه معرفی جنبه های مختلف یاد گیری الکتونیکی کرده است.اولین سری از این محتواها که با رعایت استانداردهای آموزشی و با فرمت پیشرفته تولید شده در سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس : http://vums.ac.ir/Default.aspx?PageID=83 قابل دستیابی است.
  • در چهارشنبه 4 بهمن 1396
  • توسط دانشکده پرستاری