تاریخ : شنبه 28 بهمن 1396

همایش بزرگ انقلاب اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

به مناسبت ایام الله دهه فجر همایش بزرگ انقلاب اسلامی درحضورروئسای دانشگاهها مسئولین شهری دانشجویان واساتید دانشگاههای شهرستان مراغه با سخنرانی دکتر قدیری ابیانه در سالن فجردانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.در ابتدا ی مراسم دکتر علی جنتی ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن خیرمقدم گوئی با تبریک پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و نام شهدای انقلاب اسلامی در سخنانی گفت: باید قدر نعمت های خداوند متعال را بدانیم، نعمت امنیت بزرگترین نعمتی است که خداوند به واسطه پیروزی انقلاب اسلامی خداوند متعال ارزانی ما داشته است.
وی با اشاره به وضعیت حاکم در منطقه خاورمیانه و مقایسه ایران اسلامی با کشور های منطقه، رشد و تعالی کشورمان را بسیار بالا دانسته و افزود: در شرایطی که بزرگترین دغدغه کشور های منطقه نبود امنیت ملی آنهاست، در ایران اسلامی به برکت انقلاب اسلامی شاهد رشد چشم گیر تولید علم هستیم .
 ایشان همچنین مطالبی را در خصوص رسالت دانشجویان در دهه چهارم انقلاب اسلامی بیان نمود.
در ادامه جلسه دکتر قدیری به عنوان میهمان ویژه مراسم در سخنانی گفت:
القای ناکارآمدی نظام؛ راهبرد دشمن برای جدایی مردم از انقلاب است
این کارشناس مسائل سیاسی و امور استراتژیک بیان داشت: با توجه به درآمد پایین نفت به ازای هر ایرانی در هر ماه، کل بودجه شامل تمام درآمدهای دولت نیز با تصوری که مردم از دولت‌ها دارند نیز تطابق ندارد، بنابراین یکی از ضرورت‌های کشور طرح این واقعیات در اذهان عمومی به ویژه توسط رسانه‌های گروهی و دستگاه‌های مسؤول است.
قدیری ابیانه در ادامه اظهار داشت: قریب به اتفاق مسؤولان از میزان درآمد نفت بر اساس نفر ماه تومان ناآگاه هستند و خود نیز تصور غلطی از این ارقام دارند، برخی افراد امکانات رفاهی ایران را با امکانات رفاهی کشورهای عرب و نفت‌خیز منطقه مقایسه می‌کنند، یک مقایسه ساده نشان می‌دهد میزان صادرات نفت در امارات متحده عربی به ازای هر تبعه آن کشور بیش از ۸۰ سال صادرات نفت یک ایرانی در شرایط قبل از تحریم است، اگر این مسأله را درنظر نگیریم در محاسبات خود دچار اشتباه می‌شویم.
قدیری ابیانه ادامه داد: تصور اشتباه از درآمدهای نفت موجب شده است که تمام بحث‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور حول محور توزیع ثروت صورت بگیرد و نه تولید ثروت، همه افراد جامعه مطالبه‌گر شدند، عموم مردم تصور می‌کنند در صورت به کارگیری درست ثروت‌های نفتی، نیازهایشان برآورده می‌شود در حالی که نه با نفت و نه با سایر منابع طبیعی نمی‌توان نیازهای مردم را برآورده کرد، منابع طبیعی نمی‌تواند جای کار و تلاش آحاد مردم را بگیرد.
این کارشناس مسائل سیاسی و امور استراتژیک با بیان اینکه ملت ایران از مزیت‌ها، امتیازات و ویژگی‌های بزرگی برخوردار است اما متاسفانه در زمینه فرهنگ کار و مصرف ایرانی‌ها جزء ضعیف‌ترین جوامع در دنیا هستند، گفت: مطابق با معیارهای جهانی تنبلی اجتماعی مردم ایران پس از مردم چند کشور عربی و نفت‌خیز در رده بالاترین درجات تنبلی اجتماعی قرار دارند، علاوه بر آن متاسفانه ما جزء پر مصرف‌ترین ملت‌ها هستیم و فقط دورریز غذای ما می‌تواند نیاز ۱۵ میلیون نفر به غذا را تامین کند.
لازم به ذکراست درخلال مراسم برنامه هیای متنوعی از قبیل پخش سرودهای انقلابی اجرای تواشیح اجرا گردید.
  • در شنبه 28 بهمن 1396
  • توسط دانشکده پرستاری