تاریخ : پنجشنبه 10 خرداد 1397

چهاردهمین کتاب عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه منتشر شد

دکتر سجاداحمدی عضو هیئت علمی دانشکده مراغه سیزدهمین وچهاردهمین کتاب خود را منتشر کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی داتنشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر غلامرضا فرید اعلائی معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در گفت و گو با خبرنگار مفدا گفت: این کتاب ها باعناوین " امدادگر" و" مباحث منتخب هجز" توسط انتشارات آرتین طب منتشر شده است.

وی افزود: کتاب" مباحث منتخب هجز" شامل مباحثی از قبیل اندازه گیری علائم حیاتی، متدهای بستن زخم، بی حرکتی پیش بیمارستانی و غیره می باشد که در 71 فصل و تحت نظارت دکتر محمد جلیلی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ترجمه شده است.

دکتر فرید اعلایی همچنین خاطر نشان کرد: در ترجمه اثر حاضر اساتیدی از دانشگاههای علوم پزشکی البرز، شیراز،ایران و تهران، در کنار دکتراحمدی، دانشیار دانشکده علوم پزشکی مراغه همکاری داشته اند.

معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه گفت: کتاب " امدادگر" نیز که این عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه از مولفین آن اثر می باشد به موضوعاتی از قبیل  آناتومی وفیزیولوزی،انواع حوادث وبیماریها، مراقبت های اولیه در بیمار ترومایی و غیره می پردازد.