تاریخ : يکشنبه 18 شهريور 1397

هفتمین جایزه ویژه"پژوهشگرجوان حوزه طب اعتیادایزاماEZAMA به عضو هیئت علمی مراغه تعلق گرفت

با برگزاری دوازدهمین کنگره بین المللی اعتیاد مقاله دکتر لطیفی عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان مقاله برتر انتخاب وموفق به دریافت "جايزه طب اعتياد ايزاما EZAMA " شد
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ، از بین 349 مقاله ارسال شده از سراسر دنیا برای دوره دوازدهم کنگره  بین المللی دانش اعتیاد، مقاله دکتر لطیفی عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان مقاله برتر امسال انتخاب و موفق به دریافت جایزه ایزاما شد

دوره دوازدهم کنگره بین المللی دانش اعتیاد ، که هرساله  با حضور و مشارکت صاحب نظران و فعالان حوزه های مرتبط در سطح ملی و بین المللی انجام می شو د  ۱۴ - 16شهریور ۱۳۹۷ در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

این دوره کنگره که توسط مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزارشد حوزه های سوء مصرف مواد و سیاست گذاری سلامت را تحت پوشش موضوعات مقاله های خود داشت.

سخنرانی ها، پانل های تخصصی، کارگاه های آموزشی، مقالات و سایر تولیدات علمی در رشته ها و موضوعات مختلف از جمله علوم پایه، بالینی، انسانی، اجتماعی، حقوق و غیره از برنامه های  ارائه شده دوره دوازده بود.

بنابر اعلام روابط عمومی کنگره دوازدهم با توجه به اینکه:
تشويق نيروي انساني خبره پژوهشگر در حوزه دانش اعتياد از اصول اساسي براي تقويت زير ساختهاي بومي کشور در اجراي پژوهشهاي عميق و کاربردي با هدف پيشگيري و درمان اعتياد است. بر اين اساس از امسال دبيرخانه کنگره از خيرين دانش دوست براي اختصاص جوايزي با اين هدف دعوت نموده و خواهد نمود. جناب آقاي اسماعيل زمانيان که از کار آفرينان و مديران صنعتي نمونه در کشور مي­باشند به اين دعوت پاسخ گفتند. دبيرخانه کنگره پيشنهاد کرد که اين جايزه با نام ايشان و به صورت مخفف با عنوان "جايزه طب اعتياد ايزاما EZAMA  " اعطا گردد. طبق وقف صورت گرفته از سوي آقاي زمانيان، اين جايزه هر ساله به پژوهشگران جوان زیر 35 سال حوزه طب اعتياد تقديم خواهد شد.

خوشبختانه هفتمین دوره جایز " EZAMA " به محقق جوان عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه دکتر لطیفی تعلق گرفت