تاریخ : دوشنبه 19 شهريور 1397

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1397

ضمن عرض تبريك و تهنيت به عزیزانی كه در آزمون سراسري سال 1397 پذيرفته‌‌شده‌اند، بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند ، پذیرفته شدگان نهایی دانشکده علوم پزشکی مراغه از مراجعه حضوری به دانشکده خودداری نموده و از روز شنبه مورخه 97/6/31 با مراجعه به آدرس http://sama.mrgums.ac.ir/SamaWeb/login.aspx نسبت به تکمیل اطلاعات و فرمهای موجود اقدام نموده و از روز دوشنبه مورخه 97/7/2 الی 97/7/5 از ساعت 8:30 الی 14 نسبت به تحویل مدارک ثبت نام و تشکیل پرونده فیزیکی بر اساس جدول زمانبندی مشخص شده مراجعه نمایند. ضمناً شروع کلاسها برای ورودی های جدید از 10 مهرماه خواهد بود.
ضمن عرض تبريك و تهنيت به داوطلبانی كه در آزمون سراسري سال 1397 پذيرفته‌‌شده‌اند، بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند پذیرفته شدگان نهایی دانشکده علوم پزشکی مراغه از مراجعه حضوری به دانشکده خودداری نموده و از روز شنبه مورخه 97/6/31 با مراجعه به آدرس http://sama.mrgums.ac.ir/SamaWeb/login.aspx و انتخاب "دانشجویان جدیدالورود" به عنوان نوع کاربری و وارد نمودن کد ملی و شماره داوطلبی وارد سیستم شده و نسبت به تکمیل اطلاعات و فرمهای موجود اقدام نموده و از روز دوشنبه مورخه 97/7/2 الی 97/7/5 از ساعت 8:30 الی 14 نسبت به تحویل مدارک ثبت نام و تشکیل پرونده فیزیکی بر اساس جدول زمانبندی مشخص شده مراجعه نمایند. ضمناً شروع کلاسها برای ورودی های جدید از 7 مهرماه خواهد بود.

جدول زمانبندی مراجعه حضوری برای پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری دانشکده علوم پزشکی مراغه

روز و تاريخ مراجعه حضوری ترتيب حرف اول نام خانوادگي
دوشنبه 97/7/2 الف – ب – پ – ت – ث –ج – چ
سه شنبه 97/7/3 ح – خ- د –ذ– ر – ز- ژ – س
چهارشنبه 97/7/4 ش – ص- ض – ط – ظ- ع – غ – ف – ق – ك
پنجشنبه 97/7/5 گ – ل – م – ن – و - هـ - ي

لازم بذکر است تمامی پذیرفته شدگان لازم است  فرمهای زیر را دانلود و بعد از تکمیل به همراه مدارک دیگر تحویل واحد آموزش دانشکده نماید.

فرم مشخصات صفحه 1

فرم مشخصات صفحه 2

فرمهای امور آموزشی

قابل توجه : از فرمهای مربوطه فقط فرمهای مشمول داوطلب تکمیل گردد

فرمهای امور دانشجویان : (تمامی فرمها دانلود و تکمیل شود)

- فرم اطلاعات تربیت بدنی و ورزشی
- فرم توانمندی‌های فرهنگی و تربیت‌بدنی
 فرم درخواست ثبت‌نام خوابگاه و معرفی به خوابگاه-

-فرم پرسشنامه مخصوص افراد مجاز به ملاقات با دانشجو -مختص -خواهران
مداركي كه پذيرفته‌شدگان لازم است به هنگام ثبت‌نام ارائه نمايند  :
1 – اصل دیپلم متوسطه یا گواهی موقت آن + یکسری کپی
2 – اصل مدرک پیش دانشگاهی یا گواهی موقت آن + یکسری کپی
3 – کارنامه تحصیلی ( ریزنمرات ) دوره متوسطه + یکسری کپی
4 – کارنامه تحصیلی ( ریزنمرات ) دوره پیش دانشگاهی + یکسری کپی
5 – اصل شناسنامه + دو سری کپی از تمام صفحات
6 – اصل کارت ملی + دو سری کپی
7 – عکس تمام رخ 4 × 3 ( 12 قطعه پشت نویسی شده )
8 – مدارک نظام وظیفه ( ویژه آقایان )
9 – اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی بدون قید و شرط کارمندان دولت
10 – تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی ( تائیدیه تحصیلی پیش دانشگاهی و دیپلم )
-11 دانلود و تکمیل فرمهای ثبت نام
* كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصويرگواهي پيش‌دانشگاهي خود به دفاتر پيشخوان دولت مراجعه و درخواست تاييديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد مربوط را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست عنوان رشته قبولي و نام دانشگاه محل قبولي را با آدرس دقيق پستي در فرم درخواست تاييديه تحصيلي درج نمايند.
در صورت وجود هر گونه مشکل با شماره تلفن 04137275551  داخلی 234 و یا  245 تماس حاصل نمائید.

آدرس: آذربایجانشرقی ،مراغه ، بالاتر از میدان مجلس ، روبروی دانشگاه پیام نور ، معاونت آموزشی پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه

• در دوشنبه 19 شهريور 1397
  • توسط خانم گنج پور