تاریخ : چهارشنبه 25 آذر 1394

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته پژوهش، روز دانشجو و مراسم روپوش سفید

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش، روز دانشجو و مراسم روپوش سفیدبا حضور مسئولین، اعضای هیات علمی، کارکنان و با استقبال پرشور دانشجویان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، این مراسم با همکاری امور فرهنگی مدیریت امور دانشجویی و مشارکت فعال بسیج دانشجویی،از ساعت 15 الی 17 در تالار شهید بهشتی برگزار گردید.

در ابتدای مراسم جناب آقای رستم پوررئیس دفتر و مسئول روابط عمومی دانشکده به نمایندگی از دکتر جنتی، سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه، پیام ایشان را قرائت کردند.

در ادامه برنامه دکتر تنومند، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی،ضمن تبریک هفته پژوهش و روز دانشجو به تمامی دانشجویان و آرزوی موفقیت و کامیابی برای آنان در تمامی مراحل زندگی، حول دو محور اساسی ویژگی های بارز برای دانشجویان نمونه و آسیبهای اجتماعی موجود بر سر راه آنان در طول دوران تحصیل و زندگی و همچنین لزوم توجه به این دو مقوله مهم به سخنرانی پرداختند.

دکتر خلیلی، مدیر امور آموزشی دانشکده،دیگر سخنران این مراسم بودند. ایشان نیز ضمن تبریک و شاد باش این ایام، در نطقی به فلسفه روز دانشجو و چگونگی نامگذاری آن پرداختند و همچنین بر ضرورت پاس داشت یاد و خاطره شهیدان این روز و کسانی که نقش اساسی در بروز این رویداد مهم تاریخی و تاثیر گذارداشتند، یادآور شدند و در پایان سخنرانی با طرح 3 سوال در خصوص این ایام برای دانشجویان، اعلام داشتند که به برندگان به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.

شایان ذکر است در این مراسم از جناب آقای دوستان، مسئول امور مالی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی که به زودی به افتخار بازنشستگی نایل خواهند آمد، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

برگزاری مسابقه لیوان چینی، نمایش کلیپهای دانشجویی،اهدای جایزه و تقدیر و تشکر از برگزیدگان حیطه های مختلف دانشجویی( علمی، پژوهشی، فرهنگی ، ورزشی)  از جمله برنامه های شاد و مفرح این مراسم بودند.

گفتنی است در پایان برنامه، مراسم اهداء روپوش سفید نیز برای دانشجویانی که برای اولین بار به بخشهای کار آموزی اعزام خواهند شد، برگزار گردید.

آلبوم تصاویر مراسم روز دانشجو سال 94

• در چهارشنبه 25 آذر 1394