تاریخ : چهارشنبه 12 دي 1397

کارگاه آموزشی قرائت و حفظ قرآن کریم ویژه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

به مناسبت فرا رسیدن هفته قرآن و عترت، بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری کانون قرآن و عترت این دانشکده، کارگاه آموزشی قرائت و حفظ قرآن کریم برگزار کرد.
ه گزارش مفدا مراغه، این کارگاه با استقبال خوب دانشجویان دانشکده وبا تدریس آقای سعید منیری دانشجوی رشته پرستاری و نفر اول مسابقات قرآن دانشکده برگزار شد.

از جمله مباحث تدریس شده در این کارگاه می‌توان به تفاوت لهجه فارسی با عربی در قرائت قرآن کریم و تشریح به‌کارگیری اصول و تمارین مناسب برای پیشرفت در زمینه قرائت قرآن کریم اشاره کرد.

گفتنی است، این کارگاه در چندین جلسه متوالی برنامه ریزی شده است که هر هفته شنبه ها از ساعت ۱۲ الی ۱۳ در اتاق جلسات معاونت آموزشی دانشکده برگزار خواهد شد. دانشجویان علاقه مندان برای شرکت در جلسات بعدی این کارگاه میتوانند با مراجعه به دفتر بسیج دانشجوئی ویا کانون قرآن وعترت ثبت نام نمایند.

• در چهارشنبه 12 دي 1397