تاریخ : چهارشنبه 12 دي 1397

نشست مفداهای منطقه شمالغرب کشور برگزار شد

نشست مدیران مسئول و فعالان پایگاه‌های اطلاع رسانی معاونتهای فرهنگی دانشجوئی دانشگاههای علوم پزشکی "مفداهای شمالغرب" کشور به میزبانی دانشکده علوم پزشکی سراب برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی، نشست هم اندیشی و هماهنگی پایگاه های اطلاع رسانی مفدا منطقه شمالغرب کشور به میزبانی دانشکده علوم پزشکی سراب با حضور مدیران مسئول و فعالان پایگاه‌های اطلاع رسانی مفدا تبریز، مفدا ارومیه ، مفدا سراب ، مفدا اردبیل و مفدا مراغه انجام شد.

برنامه های این نشست شامل: بررسی دستورالعمل جدید ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص نحوه ی فعالیت پایگاه‌های اطلاع رسانی مفدا، بررسی راهکارهای لازم جهت رسیدن مفداهای منطقه شمالغرب کشور به استانداردهای لازم و بهبود مقام دانشگاه‌ها در رتبه بندی مفداهای کشوری وبرگزاری کارگاه آموزشی برای فعالان مفداهای منطقه شمالغرب کشور است.

جواد عباس زاده مدیر مسئول مفدا سراب در ابتدای جلسه گفت: ایده تاسیس مفداهای کشور بسیار هوشمندانه بود و وجود یک پایگاه اطلاع رسانی با پس زمینه فرهنگی در راستای اجتماعی کردن مقوله سلامت در کشور بسیار پراهمیت بود و افق دید مدیران مفداها باید این مقوله باشد.

در ادامه نشست ایوب اندبیلی دبیر هماهنگی مفداهای منطقه شمالغرب کشور بر لزوم نقد و بررسی عملکرد مفداها تاکید کرد و افزود: کلیدی‌ترین نیاز امروز مفداها نقد است، خوشبختانه شاخص‌های عملکرد بر اساس سیاست‌های راهبردی مفداها در دست است و بر اساس آن مفداها رتبه بندی شدند و می‌توان با معیار قرار دادن این شاخص‌ها در راستای پیشرفت مفداهای منطقه شمالغرب می‌توان قدم برداشت.

در ادامه نشست آیین‌نامه جدید مفداها و ساختار بندی جدید مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در ادامه کارگاه‌های آموزشی در راستای توانمندی فعالان مفداها برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ در حاشیه این نشست یک روزه از زحمات دبیر قبلی شورای هماهنگی مفدای شمالغرب تقدیر و انتخاب اقای اندبیلی به عنوان دبیر جدید اعلام گردید همچین دوسالگی پایگاههای خبری مفدا با مراسم کیک بری گرامی داشته شد.

• در چهارشنبه 12 دي 1397
  • در چهارشنبه 12 دي 1397