تاریخ : چهارشنبه 12 دي 1397

کسب رتبه" یازدهم" توسط پایگاه خبری معاونت فرهنگی دانشجوئی دانشکده علوم پزشکی مراغه دربین 62دانشگاه علوم پزشکی کشور

در اولین رتبه‌بندی شعبات دانشگاهی پایگاه خبری معاونت فرهنگی دانشجوئی وزارت بهداشت "مفدا مراغه" در رتبه یازدهم کشوری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی ، بنابر ارزیابی و اعلام روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجوئی وزارت بهداشت از شعبات دانشگاهی خود که براساس شاخصه های کمی وکیفی انجام شده ، پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مراغه با کسب 121.41 امتیاز جایگاه یازدهم را در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور به خود اختصاص داده است.

این مهم در حالی اتفاق افتاده که پایگاه خبری معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه فقط با یازده صدم اختلاف از راهیابی به جمع 10 دانشگاه برتر کشور باز مانده لذا در همین راستا برنامه ریزی های لازم توسط مدیریت فرهنگی دانشجوئی ومفدا مراغه برای کسب رتبه های بالاتر انجام گرفته ودر حال اجرا می باشد .

در رتبه بندی انجام گرفته ، دانشگاهای علوم پزشکی گناباد، تبریزو رفسنجان به ترتیب در جایگاهای اول تا سوم قرار گرفتند.

.

پایگاه خبری مفدا، رعایت اصول روزنامه نگاری و قواعد و مهارت های رسانه ای، کیفیت مطالب تولیدی منتشر شده ، فعال بودن در شبکه های اجتماعی بازتاب و انتشار اخبار تولیدی در رسانه ها و داشتن طرح و ایده خلاقانه را از جمله ملاک و معیارهای این رده بندی دانست .

بنا بر اطلاع رسانی انجام گرفته از سوی روابط عمومی معاونت فرهنگی وزارت بهداشت ، رتبه بندی مفداهای دانشگاهی براساس فعالیت شش ماهه ابتدای سال  این شعبات انجام شده است .

گفتنی است، مفدا مجموعه پایگاههای خبری است که با هدف ایجاد بستری استاندارد جهت اطلاع رسانی صحیح و سریع وانتشاراخبار فعالیت و اقدامات فرهنگی دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور از سوی معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت طراحی گردیده است.

• در چهارشنبه 12 دي 1397