تاریخ : دوشنبه 8 بهمن 1397
کد 738
اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته فوریت های پزشکی مقطع کارشناسی ناپیوسته و مدارک مورد نیاز:
*   اصل کارت ملی و شناسنامه
* کپی کارت ملی 2 سری
*  کپی تمام صفحات شناسنامه 2 سری
* 6 قطعه عکس 4*3
* اصل گواهی موقت یا دانشنامه مقطع کاردانی. ( لازم به ذکر است که کلیه پذیرفته شدگان رشته تحصیلی فوق لازم است مدرک فارغ التحصیلی دوره کاردانی خود را مطابق مفاد دستورالعمل ثبت نامی حداکثر تا تاریخ 1397/11/30 به دانشگاه یا دانشکده محل قبولی ارائه نمایند. )
* ارائه اصل گواهی پایان خدمت لایحه طرح نیروی انسانی بر حسب مورد حداکثر تا 31 شهریور 1397 و یا 30 بهمن 1397 و یا گواهی معافیت از طرح
* گواهی سابقه 2 سال کار مرتبط در پایگاه های اورژانس کشور به امضای ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی تحت پوشش به آموزش دانشگاه محل قبولی ارائه دهند.
* حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت .
* وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (برادران) مي‌بايست مطابق با ‌يكي از كدهاي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1397 باشد.

زمان ثبت نام :97/11/15 لغایت 97/11/16 از ساعت 9 صبح الی13
محل ثبت نام: کیلومتر 2جاده مراغه –تهران، روبروی دانشگاه پیام نور ،جاده اختصاصی دانشکده علوم پزشکی مراغه (معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی