تاریخ : چهارشنبه 24 بهمن 1397

کارگاه آشنایی با سیستم مدیریت یادگیری (LMS) و سامانه نوید در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

کارگاه اموزشی سیستم مدیریت یادگیری

کارگاه آشنایی با سیستم مدیریت یادگیری ( LMS) و سامانه نوید برای اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد .

این کارگاه آموزشی  با تدریس دکتر امیر محمدی عضو هیئت علمی گروه بهداشت دانشکده و با حضور اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

ذکتر فرید اعلایی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این کارگاه ضمن تاکید بر استفاده از تکنولوژی نوین و به روز در راستای پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی در مورد قابلیت ها و امکانات سامانه نوید توضیحاتی ارائه کرد . سپس مباحث مربوط به سیستم مدیریت یادگیری (LMS)توسط دکتر امیر محمدی ارایه گردید و نحوه استفاده از سامانه نوید به صورت عملی ، تمرین و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است کارگاه مذکور در راستای اجرای برنامه های مربوط به بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی مراغه برگزار شد .