تاریخ : دوشنبه 29 بهمن 1397

اردوی جهادی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی

مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از مشارکت فعال کانون‌های فرهنگی و دانشجویی در پنجمین اردوی جهادی سال ۹۷ این دانشکده خبر داد.

بسیج جامعه پزشکی با همکاری کانون های فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک اردوی یک روزه، به مردم منطقه کمتر برخوردار زینال آباد خدمات بهداشتی، درمانی و تفریحی ارائه داد.

مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این خصوص گفت: این اردو پنجمین اردوی جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه در سال ۹۷ است و ویژگی  بارز این اردوی جهادی را از دیگر اردوها مجزا می‌کند این بود که برای اولین بار کانون های فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این اردو حضور فعال داشتند.

بهزاد موسی زاده خاطر نشان کرد: از برنامه هایی که در این اردو تدارک دیده شده بود می توان به برگزاری پایش سلامت در منطقه هدف، برگزاری کارگاه آموزشی خود مراقبتی، برگزاری مسابقه نقاشی توسط کانون هنر، برگزاری مسابقات ورزشی مفرح به منظور ارتقا سطح نشاط اجتماعی توسط کانون ورزش و برگزاری شهر سالم توسط کانون محیط زیست سهند اشاره کرد.

گفتنی است، در سال جاری پنج اردوی جهادی در منطقه محروم و کمتر برخوردار مراغه توسط دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شده است و در این اردو تعدادی از اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشکده نیز حضور داشتند.

قابل ذکر است، اردوهای جهادی علاوه بر خدمت رسانی برای مردم مناطق محروم، به خودسازی و تربیت مدیران آینده جامعه نیز کمک خواهد کرد، چرا که حضور دانشجویان در این مناطق و لمس کردن مشکلات مردم از نزدیک، عامل کمک کننده در جهت محرومیت زدایی و درک مشکلات جامعه است.

• در دوشنبه 29 بهمن 1397
  • در دوشنبه 29 بهمن 1397