تاریخ : چهارشنبه 8 اسفند 1397

گزارش اردوی زیارتی ، فرهنگی مشهد مقدس با مدیر فرهنگی دانشجویی

گفتگوی اختصاصی با مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص اردوی زیارتی مشهد مقدس
مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مصاحبه با واحد خبری مفدا به تشریح برگزاری اردوهای زیارتی مشهد مقدس که هر سال برای دانشجویان برگزار می شود ، پرداخت .

1.  اردوی زیارتی ، تفریحی مشهد مقدس با چه هدفی برگزار می شود ؟   ترویج و توسعه ارزشهای والای دینی و آشنا کردن دانشجویان با سیره ائمه معصومین از هدف اصلی برگزاری این اردو است و در کنار این هدف دیگری که در مجموعه ی معاونت فرهنگی و دانشجویی دنبال می کنیم این شور و نشاط و تجدید انرژی دانشجویان به واسطه این اردو می باشد.

2 . این اردو در چه فصلی از سال برگزار می شود ؟  اردوی زیارتی , تفریحی مشهد مقدس هر سال با پایان نیم سال اول سال تحصیلی و در تعطیلات میان دو نیم سال با استقبال پرشور دانشجویان برگزار می شود .

3. شرایط ثبت نام دانشجویان چگونه است ؟ با توجه به تمهیدات  اندیشیده شده  از سال جاری ثبت نام از طریق سامانه دانشکده علوم پزشکی مراغه و به صورت الکترونیکی انجام می شود . و دانشجویان می توانند در این اردوی زیارتی ، تفریحی ثبت نام کنند که در اولویت باشند  سایت دانشکده علوم پزشکی  مراغه بر این است که دانشجویان ترم بالایی با توجه به تعداد ثبت نام کنندگان در اولویت قرار می گیرند .

4. تعداد ثبت نام کنندگان در اردوی امسال چند نفر بودند ؟  امسال استقبال بسیار خوبی از اردو شده بود و تعداد 183 نفر ثبت نام کننده وجود داشت که از بین آنها نود و پنج نفر در قالب اردوی خواهران و برادران به این اردوی زیارتی ، تفریحی مشرف شدند .

5. آیا برنامه های فرهنگی خاصی در این اردو برگزار می شود ؟ بله . با توجه به اعزام مسئول محترم دفتر ترویج فرهنگ اسلامی دانشکده با دانشجویان هر سال برنامه های متنوع فرهنگی در اردو برگزار می شود که از جمله آنها می توان به برگزاری مسابقه کتابخوانی  ، برگزاری مراسمات معنوی در حرم مطهر ، تهیه و تنظیم روز شمار فرهنگی , تهیه و توزیع بروشورهای مربوط به معرفت افزایی دانشجویان اشاره کرد.
  • در چهارشنبه 8 اسفند 1397