تاریخ : چهارشنبه 8 اسفند 1397

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه پیشگام در کارهای خدا پسندانه

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در قالب "سه شنبه مهدوی" به کمک و یاری نیازمندان می‌شتابند.

مدتی است دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه با آغاز طرحی با نام "سه شنبه های مهدوی" با شناسایی مناطق محروم و افراد نیازمند، در قالب برنامه ها و طرح های مختلف به یاری این افراد میپردازند.

"ساسان خیری" دانشجوی رشته کارشناسی پرستاری و از بنیانگذاران این طرح در این خصوص به خبرنگار مفدا مراغه گفت: هدف از برپایی این طرح در واقع کمک و یاری به افراد نیازمند است و در کنار این حرکت نیز می‌توانیم فرهنگ کمک رسانی، همدلی و ایثار را در بین دانشجویان جاری کنیم.

وی همچنین گفت: در طرحی که در حال حاضر در دانشکده علوم پزشکی مراغه در حال اجرا است، روز سه شنبه هر هفته با جمع آوری غذای اهدایی، دانشجویان در این کار خداپسندانه شریک می‌شوند.

• در چهارشنبه 8 اسفند 1397