تاریخ : دوشنبه 20 اسفند 1397

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه بار دیگر پیشگام در کارهای خدا پسندانه

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در قالب "سه شنبه های مهدوی" با برگزاری برنامه های خیر خواهانه متنوع به یاری نیازمندان می شتابند.
بار دیگر دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در قالب طرحی با نام " سه شنبه های  مهدوی "  و با برپایی بازارچه خیریه در بین دانشجویان و اساتید دانشکده  علوم پزشکی مراغه ایجاد کردند .
ساسان خیری دانشجوی رشته کارشناسی پرستاری و از بنیانگذاران این طرح ، در این خصوص به خبرنگار مفدا مراغه گفت: با برپایی طرح " مهر مهدوی " سه شنبه هر هفته با کمک و یاری منتظران ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ، اقدام به  کارهای خدا پسندانه  می کنند . وی هدف از این طرح را ترویج فرهنگ کمک و یاری رسانی به هم نوعان عنوان کرد و گفت : ایجاد روحیه نوع دوستی و ترویج مهر و محبت و بخشش باعث رشد و شکوفایی فرهنگی جامعه و متقابلا رفع بخشی از نیازهای افراد نیازمند می شود .
خیری در خصوص بارچه خیریه حاظر گفت :سود حاصل از این بازارچه صرف خرید اقلام مورد نیاز شب عید خانواده های نیازمند در مناطق محروم مراغه می شود. تلاش های بی وقفه تیم اجرایی این گروه جهادی و حمایت های صمیمانه مسئولین دانشکده ، سبب رفع نیازهای اولیه شش خانواده محروم در منطقه کمتر برخوردار زینال آباد از توابع شهرستان مراغه خواهد شد.
وی همچنین به دعوت از همه اساتید ، کارکنان و دانشجویان به پیوستن به این طرح  افزود: مساعدت های بی دریغ شما اساتید ، کارکنان و  دانشجویان این مجموعه ،چراغ راه روشنی برای آینده گان خواهد بود . این چنین کارهای خدا پسندانه که از انگيزه والاي خدمت به همنوع سرچشمه گرفته و توجه خود را معطوف به هم نوع نموده است .گفتنی است این مجموعه خیریه و مردم نهاد و با تکيه بر جلب مشارکت‌هاي اشخاص و انواع کمک‌های بشردوستانه اداره می‌شود.
  • در دوشنبه 20 اسفند 1397