تاریخ : پنجشنبه 29 فروردين 1398

گفتگوی اختصاصی با آرمان سهراب زاده دانشجوی دانشکده علوم پزشکی مراغه

آرمان سهراب زاده دانشجوی رشته پرستاری دانشکده علوم پزشکی مراغه موفق به چاپ کتاب شعر شد.

گفتگوی اختصاصی خبرنگار مفدا مراغه با یکی از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه،که موفق به چاپ کتاب شعر به اسم لمیا شده اند :

مفدا مراغه : خودتونو معرفی کنید.
آرمان سهراب زاده :بنده آرمان سهراب زاده دانشجوی رشته پرستاری ورودی 94 هستم.

مفدا مراغه:ساکن کدوم شهر هستید؟ و چند سالتون هست؟

آرمان سهراب زاده: من ساکن شهرستان بوکان هستم و 24 سالمه .

مفدا مراغه: نوشتن شعر و از کی شروع کردید؟
آرمان سهراب زاده: نوشتن!
نوشتم و نوشتم و نوشتم.

پارسال همین موقع ها البته اوایل نوروز بود.
دلتنگیِ عمیق و به قول شاعر ها شب های طولانی.
تصمیم گرفتم دست به قلم بشوم و بنویسم حرف های دلم را
اوایل دوستشان نداشتم و به کسی هم نشان نمیدادم تا اینکه خواستم به دوستانم نشانشان دهم.
از طرف خیلی ها تعریف ها و نقد های زیادی را شنیدم.
اما من نوشتم و جمعشان کردم.
در اواخر شهریور بود که دل نوشته های این مدتی که گذشته بود را جمع کردم و در قالب یه دفتر کوچک برای خودم چاپ کردم که از همان وقت دیگر تصمیم گرفتم ننویسم بعد از گذشت یک مدت،دوباره نوشتن برایم شروع شد طوری که نمیتوانستم از دستشان فرار کنم طوری که نوشتن با درونم عجین شده بود.تا اواسط بهمن ماه نوشتن هایم ادامه داشت و همان وقت به پیشنهاد یکی از دوستانم تصمیم به چاپ کتاب گرفتم که اسمش را لمیا گذاشتم.کارهای چاپ را هم به انتشارات ایشیق که در تبریز بود سپردم که کارهای چاپش نزدیک 45 شب وقت برد.و بالاخره در چند روز مانده به آخرای سال 97 کتاب لمیا چاپ شد.
مفدا مراغه : تخلص شعر تون چیه؟
آرمان سهراب زاده : تخلص خودم را هم سکوت گذاشتم
چون حس میکنم آدم در بیشتر مواقع زندگی خودش نسبت به اتفاقاتی که برایش پیش می آید بهتر است ساکت بماند و فقط نظاره گر گذشتن همان اتفاقات از جلو چشمانش باشد.

مفدا مراغه: در دهمین جشنواره سیمرغ ثبت نام کردید؟

آرمان سهراب زاده : بله در بخش ادبی ثبت نام کردم امیدوارم که بتونم مقام کسب کنم .
مفدا مراغه : براتون موفقیت توام با امید به آینده روشن، برای شما دوست عزیز آرزومندم.

جهت دریافت فایل کتاب لمیا کلیک کنید.

• در پنجشنبه 29 فروردين 1398
  • در پنجشنبه 29 فروردين 1398