تاریخ : دوشنبه 2 ارديبهشت 1398

ثبت نام دهمین جشنواره بین الملی سیمرغ وزارت بهداشت و آموزش پزشکی

توضیحات مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه درباره ثبت نام دهمین جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
به گزارش مفدا مراغه ،بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص دهمین جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت  به خبرنگار مفدا مراغه گفت : جشنواره بین الملی سیمرغ یکی از با کیفیت ترین فستیوال های فرهنگی است که همه ساله توسط وزارت بهداشت برگزار می شود  و با توجه به برنامه ریزی های دقیق و کارشناسی شده در دبیرخانه مرکزی جشنواره ، هر سال بر کیفیت آن افزوده می شود .
وی همچنین افزود : جشنواره بین الملی سیمرغ بستری است که دانشجویان هنرمند کشور دور هم جمع شدند و فرصت مناسبی است تا تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند .
مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه با تاکید بر تاثیر گذاری جشنواره سیمرغ در فضای دانشگاهی افزود : با توجه به زمینه های متنوع و گوناگونی که در جشنواره سیمرغ گنجانده شده است دانشجویان هنرمند در تمامی زمینه ها و رشته های هنری می توانند در این فستیوال بزرگ شرکت کنند و همین امر سبب ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و فضای دانشگاه می شود.
وی همچنین یاد آور شد: یکی دیگر از دلایل رشد کمی و کیفی جشنواره استفاده از دانشجویان به عنوان سفیران سیمرغ است که در دو سال گذشته با ابلاغ آیین نامه توسط وزارت بهداشت به دانشگاهها ، در کنار مسئولین دانشگاهی دبیرخانه جشنواره کمک شایانی در این زمینه انجام داده اند .
گفتنی است در سال گذشته دانشکده علوم پزشکی مراغه حضور موفقی در جشنواره سیمرغ داشت و دانشجویان دانشکده در دو بخش ، خط تحریری و گلیم بافی به ترتیب رتبه های دوم و سوم کشوری را به دست آوردند.
وی در ادامه افزود :  با توجه به استقبال بی نظیر دانشجویان و کارکنان وزارت بهداشت از این جشنواره ، دبیرخانه دائم جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت از تمدید این فستیوال فرهنگی تا 25 اردیبهشت خبر داد.
  • در دوشنبه 2 ارديبهشت 1398