تاریخ : دوشنبه 2 ارديبهشت 1398

برگزاری اردوی راهیان نور ویژه دانشجویان دختر وپسر دانشگاه علوم پزشکی مراغه

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید کردند.
کاروان راهیان نور بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان ایثارگر هشت سال جنگ تحمیلی، به تعداد چهل نفر و در دو گروه مجزا ، خواهران و برادران در تاریخ ها ی 15 و 16 اسفند 97 به مناطق عملیاتی جنوب کشور همچون دهلاویه ، چذابه ، طلاویه ، شلمچه ، اروند کنار ،هویزه  و دیگر یادمان های این مناطق اعزام شدند.
سعید منیری مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مصاحبه با خبرنگار مفدا مراغه در این راستا گفت :اردوی راهیان نور همه ساله توسط بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و پرشور تر از سال قبل برگزار می شود.
منیری در ادامه به خبرنگار مفدا مراغه گفت : هدف از برپایی هر ساله اردوی جهادی ، انتقال روحیه شجاعت ، ایثار ، از خودگذشتگی و فداکاری شهدا ، جانبازان و رزمندگان  هشت سال دفاع مقدس است تا با حضور دانشجویان در مناطق عملیاتی جنوب کشور بیشتر با این روحیه آشنا شوند .د
وی افزود :دانشجوان دانشکده علوم پزشکی مراغه در برگشت از مناطق عملیاتی جنوب کشور ، از حرم مطهر حضرت معصومه و جمکران زیارت کردند.
  • در دوشنبه 2 ارديبهشت 1398