تاریخ : يکشنبه 8 ارديبهشت 1398

رئیس، معاونین و مدیران دانشکده علوم پزشکی مراغه به" پویش بهار همدلی" پیوستند

دکتر اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه مدیران و معاونین این دانشکده با پیوستن به "پویش بهار همدلی" پیشگام در کار خدا پسندانه شدند.

به گزارش مفدا مراغه،در جریان راه اندازی "پویش بهار همدلی" در سال جدید توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تصمیم بر آن شد تا همراه و همگام با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با پیوستن به این امر خدا پسندانه در ساخت خانه های تخریب شده در سیل اخیر توانسته باشیم کمک شایانی به مردم رنج دیده بکنیم .
همچنین با توجه به تصمیماتی که در معاونت فرهنگی و دانشجوی وزارت بهداشت به دستور وزیر بهداشت  گرفته شده، این است که با ایجاد حساب مشترک بین رئیس دانشکده و یکی از معاونین و مدیر فرهنگی و دانشجویی،کمک های نقدی جمع آوری و به مناطق سیل زده جهت بازسازی خانه های تخریب شده ارسال گردد.

دکتر اصغر تنو مند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با پیوستن به "پویش بهار همدلی"معاونین،مدیران و سایر کارکنان را به این امر شریف جهت بازسازی خانه های تخریب شده با شعار هم وطن دوباره خانه ات خواهیم ساخت، دعوت کرد.

دکتر اصغر تنومند به خبرنگار مفدا مراغه گفت: با راه اندازی" پویش بهار همدلی "در سراسر کشور و همچنین ترغیب و تشویق عوامل اجرایی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و همچنین معاونین ،کارکنان و دانشجویان به این پویش ،می توانیم آلام بخش دل های هموطن های عزیزمان باشیم .

وی خاطر نشان کرد: در معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه قبل از راه اندازی این پویش همگانی، دانشجویان و کارکنان این دانشکده کمک های نقدی و غیر نقدی خود را به مناطق سیل زده ارسال کردند.

• در يکشنبه 8 ارديبهشت 1398
  • در دوشنبه 9 ارديبهشت 1398