تاریخ : يکشنبه 8 ارديبهشت 1398

پویش بهار همدلی بهانه‌ای برای وحدت دانشگاهیان برای کاهش آلام مردم سیل زده است

رضا پیوندی عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی و دانشجوی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: پویش بهار همدلی بهانه‌ای برای وحدت دانشگاهیان برای کاهش آلام مردم سیل زده است.

رضا پیوندی عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت  که به پویش بهار همدلی پیوسته است ضمن اشاره به شکل گیری پویش دانشجویی به مفدا گفت: هدف از راه اندازی کمپین بهار همدلی این است که هر کدام از دانشگاه‌های علوم پزشکی با مشارکت نهادهای دانشجویی، رئیس و معاونان، اساتید هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان خود در این کمپین شرکت کنند و مبالغی را برای کمک به ساخت خانه برای مردم شریف سیل زده جمع آوری کنند.
وی افزود: کمک‌های نقدی جمع شده توسط هر دانشگاه به یک شماره حساب که به زودی افتتاح خواهد شد واریز خواهند شد و  تمامی واریزی‌ها و موجودی حساب‌ها هم برای مخاطبان پویش شفاف سازی خواهد گردید.

پیوندی خاطرنشان شد: طبق مکاتبات صورت گرفته، یک سوم هزینه ساخت هر واحد مسکونی توسط هر دانشگاه‌ علوم پزشکی و مابقی هزینه‌ها توسط  نهادهای حمایتی پرداخت خواهد شد و واحدهای مسکونی به اسم همان دانشگاه علوم پزشکی و با حضور دانشجویان برای یکی از خانواده های سیل زده ساخته خواهد شد.
وی افرود: اولویت نیز در ساخت خانه برای مردم سیل زده با خانواده‌هایی خواهد بود که توانایی بازسازی و ساخت مسکن را ندارند.

پیوندی تاکید کرد: کمپین بهار همدلی بهانه ای برای یکرنگ شدن و وحدت دانشگاهیان ایران با هر قوم، زبان، فرهنگ و سلیقه با هدف بزرگ کاهش آلام هم وطنان شریف در مناطق سیل زده خواهد بود.

این عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان شد: با توجه به اینکه فعالان نشریات دانشجویی نیز همیشه جزو دغدغه‌مندترین دانشجویان بوده‌اند و در بحران‌های فرهنگی و اجتماعی، جزو پیشتازان در کمک به هم نوعان خود بوده و خواهند بود؛ این بنده  حقیر به نمایندگی از جامعه  فرهیخته فعالان نشریاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تمامی این بزرگواران با سلایق متفاوت فکری و فرهنگی دعوت می‌کنم تا به این کمپین بپیوندند و دغدغه مندی را علاوه بر قلم، در عمل نیز اثبات نمایند.

• در يکشنبه 8 ارديبهشت 1398