تاریخ : يکشنبه 8 ارديبهشت 1398

همایش پیاده روی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته سلامت

همزمان با هفته سلامت همایش پیاده روی دانشجویان دانشکده علوم پزشک مراغه با همکاری کانون سلامت دانشجویی برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ، به مناسبت گرامیداشت ملی هفته سلامت همایش پیاده روی توسط معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری کانون سلامت برگزار گردید .

بهزاد موسی زاده مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص اهمیت سلامت جامعه به خبرنگار مفدا مراغه گفت : همایش پیاده روی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در راستای شعار سال جاری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با محوریت "مراقبت های اولیه بهداشتی  راهی به سوی پوشش همگانی سلامت "  و با توجه به برنامه ریزی های بعمل آمده در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علو پزشکی مراغه برگزار شد.

وی افزود : متولی ورزش و مخصوصا پیاده روی از جمله عواملی است که در پیشگیری از بسیاری بیماریها و تضمین سلامت جسمانی افراد تاثیر گذار است و برهمین اساس همایش پیاده روی مذکور نیز با استقبال و جذب دانشجویان همراه بود که در ششمین روز از هفته سلامت و در منطقه گردشگری اسپران مراغه برگزار شد.

موسی زاده گفت : الگو سازی پیاده روی در بین افراد جامعه  بهترین و ساده ترین ورزش برای تمامی سنین است که تاثیر زیادی در بهبود روند زندگی فردی و اجتماعی افراد دارد

وی خاطر نشان کرد: همایش پیاده روی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در قالب دو گروه دختران و پسران و با فاصله یک هفته برگزار می شود.

• در يکشنبه 8 ارديبهشت 1398