تاریخ : دوشنبه 9 ارديبهشت 1398

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به بهار همدلی پیوست

دکتر فرید اعلایی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: همدلی از همزبانی بهتر و نیکوتر است.

به گزارش مفدا مراغه : معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به خبرنگار مفدا مراغه گفت : بنده به نوبه ی خود آمادگی خود را جهت یاری رسانی به هموطنان عزیزمان اعلام می دارم . و از همکاران، دانشجویان و تشکلها ی این واحد علوم پزشکی درخواست دارم که با پیوستن به این کمپین یاری رسان هموطنانمان باشند تا بتوانیم  آشیان ویران شده ی عزیزانمان را تجدید نماییم.

دکتر فرید اعلایی گفت: خداوند با دستان تو دست انسان گرفتاری را گرفته است ،وقتی دست افتاده ای را میگیری و لبخند را مهمان قلبش می کنی ؛و این چه زیباست.  به نظر بنده انسان خوشبخت نمی شود اگر
برای خوشبختی دیگران نکوشد.بنابراین با تشکیل این کمپین ملی  بهار همدلی بهانه ای خواهیم داشت تا از کمک های نقدی هر چند ناچیز در قبال این مشکل عظیم یاری گیر باشیم.یا هر آنچه ممکن است به دل های شکسته آرامش دهد ، دریغ نکنیم.

وی گفت :بخشنده بودن بیش از آنکه توانایی مالی بخواهد قلب بزرگ میخواهد ، بنابراین با قلبی بزرگ و سرشار از عشق و مهبت یاری رسان هموطنمان باشیم و از همه ملت ایران مخصوصا از خانواده علوم پزشکی درخواست دارم دست در دست هم بگذاریم تا بتوانیم آلام بخش دل های عزیزانمان باشیم.

• در دوشنبه 9 ارديبهشت 1398