تاریخ : دوشنبه 9 ارديبهشت 1398

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به بهار ملی همدلی پیوست

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت : دستی که کمک می کند، از دستانی که برای دعا بالا می روند مقدس تر است.

به گزارش مفدا مراغه بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این راستا گفت :همزمان با کمک های مردمی به مناطق سیل زده ، من در مجموعه فرهنگی و دانشجویی به پویش سراسری بهار همدلی پیوستم و بنا به حیطه وظیفه ی خود در حوزه ی فرهنگی خواهم کوشید تا این امر فرهنگی را در علوم پزشکی مراغه ترویج دهم و همگام با دیگر دانشگاه های علوم پزشکی دست در دست بگذاریم تا بتوانیم این مشکل خانمانسوز را از دوش هموطنان عزیزمان کم کنیم .

موسی زاده گفت : در حال حاظر در  تلاش و رایزنی هستیم تا بتوانیم از رئیس ، هیئت رئیسه ، معاونان و مدیران دانشکده علوم پزشکی مراغه تقاضای یاری به سوی هموطنانمان را داریم . آگاه باشید که خدا در هیچ جا، همچون آنجا پرستش نمی شود که آدمی برای نیکی کردن به برادران  گام بر می دارد.

وی گفت : هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که یک نفر احساست رو بفهمد بدون اینکه مجبورش کنید . پس بیایید بدون هیچگونه چشم داشتی و با درک عواطف و احساسات هموطنان گرفتار به یاری آنها بشتابیم که پویش بهار همدلی یک فرصت برای بندگی کردن است  که با همراهی تمام دانشگاهیان امکانپذیر خواهد بود.

• در دوشنبه 9 ارديبهشت 1398