تاریخ : چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398

بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به پویش بهار همدلی پیوست

سعید منیری مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به پویش بهار همدلی پیوست.

به گزارش مفدا مراغه ، سعید منیری مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به پویش بهار ملی همدلی پیوست و از تمام بسیجیان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه خواست تا حمایت خود را از مردم شریف و آسیب دیده مناطق گرفتار سیل اعلام کنند.

سعید منیری در گفتگو با مفدا مراغه گفت :زمین سرد است، اما آتش مهر قلب های مؤمن در سراسر گیتی نه تنها کلبه های خویش،بلکه کلبه همسایگان را نیز برقرار و برافروخته نگاه خواهند داشت.پس بیایید با کمک های خیر خواهانه تنها سرپناه هم میهنانمان را برافراشته کنیم تا بتوانیم با دست های کوچکمان اما با دلی سرشار از مهبت به یاری آنها بشتابیم تا بتوانیم شخصا در قبال خداوند مسئولیت به دوش گرفته را به نحو احسن انجام دهیم .

منیری گفت:ما بسیجیان خستگی ناپذیر در تمام شرایط بحرانی یاری گر دوستان خود بوده ایم و خواهیم بود.و همه باهم و یک صدا با تلاش حداکثری برای کاهش مشکلات مردم مناطق سیل زده اقدام خواهیم کرد.

• در چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398