تاریخ : چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398

کانون های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به پویش بهار همدلی پیوستند

دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه اعلام آمادگی خود را جهت پیوستن به کمپین بهار همدلی اعلام کردند.

به گزارش مفدا مراغه ، دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون های فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اعضای عادی کانون  جهت پیوستن به این پویش ملی، جلسه ای برای توجیح و تشویق دانشجویان به این شور ملی برگزار کردند.

لیلا مردی مسئول کانون های دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن پیوستن خود به این پویش ملی بهار همدلی ، کانون ها و اعضای کانون های دانشجویی را با جذب حداکثری به این پویش، اعلام کرد ما می توانیم از من ها ما بسازیم و همه تلاش کنیم در حد توانمان گامی برداریم و وقتی همه باهم تلاش حداکثری داشته باشیم ، میتوانیم گام های بلندی در جهت رسیدن به هدفمان که آباد کردن خانه های هموطنانمان است تلاش کنیم.

مردی گفت : من و همکارانم در حوزه فرهنگی و دانشجویی بنا به وظیفه خود جهت ترویج فرهنگ در جامعه ، خواهیم کوشید تا بتوانیم دست در دست هم به کمک مردم سرزمینمان یاریگر هموطنانمان باشیم.

وی گفت : بیایید با عزمی راسخ ، همتی والا  و به وسعت مردم سرزمینمان ایران دستگیر هموطنان گرفتارمان در سیل باشیم.

• در چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398