تاریخ : چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398

دکتر مینا السادات هاشمی پرست عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه به پویش بهار همدلی پیوست

دکتر مینا السادات هاشمی پرست عضو هیئت علمی و مسئول مرکز EDC دانشکده علوم پزشکی مراغه ، از کمپین پویش بهار همدلی حمایت کرد.

دکتر مینا السادات هاشمی پرست   عضو هیئت علمی و سرپرست مرکز مطالعات و توسعه پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن حمایت از این پویش همگانی  ، از  اساتید و اعضای علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه خواست تا از این کمپین حمایت کنند. تا بتوانیم یاری گر هموطنان فهیم کشور پهناورمان باشیم .

دکتر مینا هاشمی پرست گفت : تصمیم گیری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی درباره ایجاد و راه اندازی  این کمپین بزرگ ملی خواهد توانست مرهمی برای دل های از دست رفته عزیزانمان باشد تا ما هم بتوانیم با حمایت های هر چند ناچیز در قبال مصیبت عظیم سیل اخیر  همدمی برایشان باشیم .

وی گفت :  همدل ، همزبان و در کنار هموطنانمان بودن وظیفه عرفی هر انسانی است که در بدترین شرایط زندگی یار و همراه همنوعان خویش باشند من و همکاران بنده در تمام دانشکده های سطح کشور باید از ذره ،ذره وجود خود جهت کمک و همراهی دوستان خود در مناطق گرفتار سیل تلاش کنیم و با عزمی راسخ جهت بازسازی خانه های تخریب شده تلاش کنیم.

• در چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398