تاریخ : يکشنبه 22 ارديبهشت 1398

کرسی آزاد اندیشی با هدف بررسی روابط دختر و پسر در دانشکده علوم پزشکی مراغه

بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه کرسی آزاد اندیشی با موضوع روابط دختر و پسر برگزار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، کرسی آزاد اندیشی با موضوع روابط دختر و پسر روز سه شنبه مورخه ١٧ اردیبهشت ماه سال ۹۸ با حضور دانشجویان و با حضور کارشناس مربوطه در این زمینه ، حجت الاسلام فتحی زاده روان شناس و از اعضای نهاد رهبری دانشگاه سراسری مراغه ، در سالن آمفی تئاتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
در این برنامه به روابط دختر و پسر، نقش هر یک از آن ها در این رابطه، شناخت دقیق هر دو جنس از یکدیگر، نحوه ی رفتار هر دو طرف مورد بررسی و پرسش و پاسخ قرار گرفت.
چند نفر از دانشجویان به عنوان گروه  موافق و چند نفر دیگر به عنوان گروه مخالف به ارائه ی نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و کارشناس برنامه به تجزیه و تحلیل نظرات آن ها و دیگر دانشجویان پرداخت .
سعید منیری مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مصاحبه با مفدا مراغه گفت :هدف از اجرای این کرسی های آزاد اندیشی با این موضوعات، افزایش سطح آگاهی دانشجویان در ارتباط با رابطه های قبل از ازدواج و تاثیر این رابطه ها بر تشکیل زندگی مشترک می باشد.
در ادامه این برنامه حجت الاسلام  فتحی زاده گفت: روابط دختر و پسر باید با هدف بوده و هدف این روابط قبل از آشنایی با اطلاع والدین  مشخص شود و اگر بدون اطلاع والدین باشد نه تنها پسندیده و صحیح نیست بلکه مفید و موفق نبوده و عاقبتی جز شکست نخواهد داشت
ایشان خاطر نشان کرد: آشنایی های بی ضابطه ای که معمولا بدون خواستگاری و بدون اطلاع والدین باشد معمولا رابطه سطحی، گذرا وبدون تعهد است که روابط حاکم بر این شناخت ها بدون سمت و سوی منطقی و عاقلانه است که معمولا با رویاها و احساسات دختر و پسر شکل می گیرد.
  • در يکشنبه 22 ارديبهشت 1398