تاریخ : دوشنبه 23 ارديبهشت 1398

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه به "پویش ملی بهار همدلی" پیوست

دکتر علی سلیمانی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با واریز کمک‌های نقدی حمایت خود را از پویش بهار همدلی اعلام کرد و گفت: بیاید با حمایت از این پویش ملی ، یاری گر هموطنان باشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه  دکتر علی سلیمانی  معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با واریز کمک‌های نقدی، از این کمپین انسان دوستانه حمایت کرد و از اعضای هیئت رئیسه و جامعه پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه خواست تا در این امر شریف، شریک مردم آسیب دیده باشند.

دکتر علی سلیمانی در گفتگو با مفدا مراغه گفت: این سیل اخیر که مردم عزیزمان در روزهای شروع سال جدید گرفتار آن شده‌اند، بیشترین دغدغه دولت و مردم ایران عزیزمان جهت بازسازی خانه های تخریب شده آنها است.

وی خاطر نشان کرد: تلفات سیل اخیر آنچنان خانمان سوز بوده است که دولت ایران به تنهایی قادر به بازسازی خانه های آنها نیست. بنابراین با پیوستن و واریز کمک‌های نقدی به این پویش بهار همدلی می‌توانیم حمایت خود را از مردم عزیزمان اعلام داریم تا بتوانیم تنها امید آنها، که سرپناهشان است را بازسازی نماییم.

• در دوشنبه 23 ارديبهشت 1398