تاریخ : سه شنبه 31 ارديبهشت 1398

انتخابات شورای صنفی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

انتخابات شورای صنفی دانشکده علوم پزشکی مراغه در هفته خوابگاه های دانشجویی و با شعار شورای صنفی جامع ترین نهاد دانشجویی با استقبال دانشجویان  برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشده علوم پزشکی مراغه ، انتخابات شورای صنفی  در هفته خوابگاه های دانشجویی و با شعار شورای صنفی جامع ترین نهاد دانشجویی با استقبال دانشجویان  و در خوابگاه های دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

رقیه سعیدی مسئول اداره خوابگاه های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این راستا گفت : شوراهای صنفی می توانند با مشارکت همه جانبه در جهت پیشبرد و حل مشکلات خوابگاه ها  کمک شایانی بکند زیرا شوراهای صنفی هم جنس خود دانشجویان ساکن خوابگاه هستند و میتوانند بهتر از هر کسی در درک مشکلات دانشجویان سهیم باشند . و مشکلاتشان را به گوش مسئولین برسانند .

وی خاطر نشان کرد : شوراهای صنفی هر ماهه با برگزاری جلسات متعدد با مدیر فرهنگی و دانشجویی به بررسی مشکلات خوابگاهها پرداخته و سعی در  همواره کردن آنها دارند.

گفتنی است نتیجه انتخابات شورای صنفی دانشکده علوم پزشکی مراغه به شرح ذیل می باشد :

خوابگاه دخترانه فرهیختگان

• زهرا سعید یار