تاریخ : سه شنبه 31 ارديبهشت 1398

بازدید مسئولین دانشکده علوم پزشکی مراغه از خوابگاه ها به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه مدیر فرهنگی و دانشجویی سرپرست خوابگاه ها،مسئول حراست و مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی دانشکده علوم پزشکی مراغه از خوابگاه ها به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی با دانشجویان دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ،در این دیدار چهار ساعته مسئولین دانشکده پای صحبت ، و بیان مشکلات و نقطه نظر ات دانشجویان نشستند.

همچنین در این بازدید به اتاقهای نمونه که از قبل با هماهنگی سرپرست اداره خوابگاه ها توسط کارشناسان بهداشتی و براساس چک لیست های مربوطه مورد ارزیابی قرار گرفته و انتخاب شده بودند  و جوایزی به رسم یاد بود اهدا شد و در این بازدید از تلاشهای سرپرست اداره خوابگاهها و ناظمه های خوابگاهی با اهدای لوح تقدیر و کادویی تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است در حال حاظر بیش از چهار صد نفر دانشجو در خوابگاههای دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه سکونت دارند و در دانشکده علوم پزشکی مراغه با پوشش صد درصدی دانشجویان متقاضی،به  ارائه خدمات به دانشجویان می پردازند.

• در سه شنبه 31 ارديبهشت 1398