تاریخ : پنجشنبه 2 خرداد 1398

جشن روز جهانی پرستار در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

جشن روز جهانی پرستار همزمان با سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع ) در سالن اجتماعات فجر دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، روز جهانی پرستار هرساله در ۱۲ ماه مه به منظور قدردانی از پرستاران، در اقصی نقاط جهان گرامی داشته می‌شود. به این خاطر که زادروز فلورانس نایتینگل پرستار انگلیسی و بنیانگذار حرفه پرستاری مدرن در ۱۲ مه است، این روز به عنوان روز جهانی پرستار انتخاب شده است. در ایران روز تولد حضرت زینب (ع) روز پرستار و تقدیر از زحمات آنان شناخته میشود. به مناسبت گرامیداشت این روز و همزمان با ولادت امام حسن مجتبی (ع) جشن باشکوهی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

دکتر اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در سخنرانی خود در جشن روز جهانی پرستار گفت : آنگاه که رنج و درد بر کالبد انسان حمله‌ور گشت و سلامت وی را پایان داد، پرستاری به وجود آمد؛ ‌ یعنی از زمان پیدایش بشر، ‌ این حرفه مقدس بر عرصه گیتی نمایان شده است. در مسیر تاریخ، پرستاری همپای پزشکی در خدمت انسان‌ها بوده است و به تدریج، این دو در قالب علم پیشرفت نموده‌اند و در زمان‌های بحرانی، مانند حوادث طبیعی و جنگ‌ها، خدمات شایان توجهی انجام داده‌اند.

وی افزود : پرستاران پیشروان سلامت جامعه هستند و ارزش کار آنان هنگامی مضاعف می شود که هم در محل کار و هم در کانون خانواده، چنین وظیفه سنگینی به دوش دارند. آنان همواره در صدد ارتقای سلامت جامعه هستند و این عملکرد به خشنودی و رضایت بیمار و خانواده او منجر می شود و این ارزشمندترین هدیه ای است که دریافت می کنند.

ایشان خاطر نشان کرد: هیچ کسی بدون داشتن عشق کمک به همنوع خود نمی تواند بطور دائم در چنین شغلی دوام بیاورد و امروز هر کسی که لباس پرستاری به تن دارد از چنین خصوصیتی برخوردار است. پرستار در مراکز درمانی در کمک به دیگران از خود می گذرد همچنانکه در خانواده چنین نقشی را دنبال می کند، پرستاران کسانی هستند که غیر از خود و خانواده، به دیگران نیز می اندیشند و این ارزشمندترین خدمات آنان به بشریت است.

گفتنی است در این جشن برنامه های متنوعی همچون موسیقی زنده، تجلیل از پرستاران و خانواده های آنان، در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

• در پنجشنبه 2 خرداد 1398