تاریخ : پنجشنبه 2 خرداد 1398

دیدار رمضانیه رضا پیوندی دانشجوی دانشکده علوم پزشکی مراغه با رهبر معظم انقلاب

رضا پیوندی دانشجوی دانشکده علوم پزشکی مراغه و عضو کمیته ناظر بر نشریات وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در دیدار رمضانیه با رهبر معظم انقلاب اسلامی به بیان نقطه نظرات خود پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، رضا پیوندی دانشجوی دانشکده علوم پزشکی مراغه و عضو کمیته ناظر بر نشریات وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در دیدار رمضانیه با رهبر معظم انقلاب اسلامی به بیان دیدگاه های خود در باره نشریات دانشجویی پرداخت .

رضا پیوندی در محضر مقام معظم رهبری گفت : مگر می شود مدعی آزادی بود  اما دانشجو را تهدید به اخراج از سالن مراسم روز دانشجو کرد؟ مگر می شود از آزادی گفت اما به اتهام انتقاد از مدیریت دانشگاه از نشریات دانشجویی به قوه قضاییه شکایت برد ؟

وی گفت : ما گلایه مان از مسئولین امری است که به جای فراهم کردن فضای آزاد اندیشی و تضارب دیدگاه های مطابق با منطق و قانون ، با تمام توان به تقابل سلیقه با نشریات می پردازند. روزی در وزارت علوم چون نتیجه به نفعشان نیست انتخابات نشریات به تعویق می اندازند.

گفتنی است در این نشست چند ساعته با مقام معظم رهبری  زینب مجیدی مسئول بسیج خواهران و میلاد آهنگرزاده مدیر مسئول نشریه فدک جوان حضور داشتند.

• در پنجشنبه 2 خرداد 1398