تاریخ : پنجشنبه 2 خرداد 1398

فیلم 《متری شش و نیم》 در دانشکده علوم پزشکی مراغه اکران شد

بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده  به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و گرامیداشت هفته خوابگاه فیلم 《متری شش و نیم》را در سینما فرهنگ مراغه اکران کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده  به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و گرامیداشت هفته خوابگاه فیلم 《متری شش و نیم》را در سینما فرهنگ مراغه اکران کرد .

سعید منیری مسئول بسیج دانشجویی دانشکده در مصاحبه با مفدا مراغه گفت :فیلم متری شیش و نیم درامی اجتماعی با مضمون و حال هوای ساخته پیشین روستایی یعنی فیلم «ابد و یک روز است». و همانند ابد و یک روز در متری شیش و نیم هم دوباره با یک خانواده جنوب شهری در تهران مواجه ایم که با اعتیاد درگیرند. خانواده ای که این بار پسرشان نه معتاد که فروشنده مواد و نه سربار خانواده که گرداننده و حمایتگر آن است. هدف از اجرای این برنامه همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و گرامیداشت هفته خوابگاه ایجاد شور و اشتیاق در دانشجویان عزیز و بصیرت افزایی در مورد بعضی مسائل رایج اجتماعی می باشد .
وی در ادامه افزود : در لیست برنامه های بسیج دانشجویی دانشکده در سال ۱۳۹۸ برنامه هایی با این مضمون زیاد بوده و هدف ما برگزاری برنامه های تاثیرگذار و متنوع می باشد و در ادامه این سال قطعا اکران فیلم های جدید بعدی با موضوعات تاثیر گذار را خواهیم داشت .

• در پنجشنبه 2 خرداد 1398