Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت تحقیقات و فناوری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین
بیمارستان بوعلی سینا
مراکز تحقیقاتی
مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
مرکز تحقیقات مدیریت سلامت مبتنی بر شواهد
دانشکدهها
دانشکده پزشکی
میز خدمت الکترونیک
نقشه سایت
شماره تلفنهای معاونت آموزشی
معاونت آموزشی پژوهشی
معرفی معاونت
معرفی معاون
برنامه راهبردی معاونت
شرح وظایف معاون
مسئول دفتر
مدیریت آموزشی
مدیر آموزش
اداره آموزش
اداره تحصیلات تکمیلی
اداره دانشآموختگان
گروه های آموزشی
راهنمای کار با سامانههای آموزش مجازی
مدیریت دانشجویی و فرهنگی
امور هیئت علمی
کتابخانه مرکزی
وبسایت کتابخانه دیجیتال
وبسایت کتابخانه مرکزی
وبسایت علم سنجی
اداره کتب و انتشارات
مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC)
مدیریت آموزش مداوم پزشکی
شورای انضباطی
ستاد شاهد و ایثارگر
مرکز مشاوره دانشجویی
سامانه های وزارت بهداشت
راهنمای جستجو در سایت
تاریخ :
يکشنبه 9 تير 1398
کد
834
خواص میوه های قرمز و تاثیر آنها در روحیات ما
تاثیر رنگی خاص بر روی حس آدم ها به عوامل متعددی بر میگردد که یکی از آنها نقش آن رنگ در طبیعت است.
به گزارش مفدا
مراغه، همیشه از هیجان و شور رنگ قرمز شنیده ایم و از اینکه رنگ عشق است و رنگ شجاعت داستانها گفته شده و تحسین آدم ها را برانگیخته است.
روانشناسی رنگ ها ثابت کرده است که تاثیر رنگی خاص بر روی حس آدم ها به عوامل متعددی بر میگردد که یکی از آنها نقش آن رنگ در طبیعت است و شاید خیلی از خواص رنگ قرمز را مدیون میوه های قرمز باشیم.
میوههای قرمز رنگ، همچون توتفرنگی، شاهتوت، تمشک، گیلاس، انار و انگور سیاه خواص شان مدیون رنگ شان است. این رنگ و در واقع میوهها و سبزیجات قرمزرنگ علاوه بر این که افزایش دهنده اشتها هستند، برای افراد کم خون و افرادی که کمبود آهن دارند بسیار مناسب است.
رنگدانههای آنتوسیانین موجود در آنها نوعی آنتیاکسیدان است که با حذف رادیکالهای مضری که همیشه در حال تشکیل و آسیب رساندن به پوست است، به احیا و ترمیم سلولهای آسیبدیده کمک کرده و پوست را از عوامل آسیبرسان بیرونی مثل آفتاب، داروها و افزایش سن حفظ میکند.
بتاکاروتن این میوهها هم نوعی آنتیاکسیدان قوی است که حافظ پوست بوده و باعث ایجاد رطوبت و تنفس بهتر آن میشود.
رنگ قرمز این میوهها، همچنین در درمان عفونتها و سوختگیهای شدید بسیار موثر است و معمولا این گونه میوهها و سبزیجات در درمان بیماریهای ریوی، مشکلات روده (یبوست) و رحم به کار برده میشود.
مواد غذایی قرمز رنگ، بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید، و تقویتکنندهی روده و کبد است. که همگی این موارد در خلق و خو و روحیات انسان ها تاثیر می گذارند که در ادبیات عامه نیز به آنها اشاره شده است.
برای مثال وقتی کسی شجاعت به خرج می دهد می گوییم بسیار جگر دارد که نشان از کبدی قوی است و می دانیم که رنگ شجاعت سرخ است.
در زیر به خاصیت تعدادی از میوه های قرمز اشاره می کنیم:
گیلاس:
تقویتکننده و انرژی زا. تنظیم کننده کبد و مناسب برای رفع یبوست و اشتها آور، دفعکننده مواد زائد و سموم از بدن.
توت فرنگی:
در درمان سل ریوی، بسیار سودمند است و همچنین در درمان عفونتهای روده.
انار:
جلوگیری از تنگی نفس، مناسب برای روده و تصفیهکننده خون.
انگور فرنگی:
موثر در درمان تبهای عفونی، محرک اشتها و رفع یبوست.
شاتوت:
تصفیهکننده خون، مناسب برای بیماریهای کمخونی و مشکلات ریوی.
فلفلقرمز:
تحریک قوای هاضمه، مناسب برای خونریزیهای رحم، رفع فلج، رفع یبوست و بیماریهای روده.
بنابراین ساده و سرسری از کنار قرمز رنگ های خوشمزه نگذریم و سالم تر زندگی کنیم.
نوشته شده
در
يکشنبه 9 تير 1398
ساعت
09
توسط
روابط عمومی معاونت اموزشی
تعداد بازدید
15
ویرایش شده
در
***
ساعت
--
توسط
نظرات شما
نام
نام خانوادگی
ایمیل
کد امنیتی
نظر خود را درباره این مطلب بیان بفرمائید
لطفا صبر کنید...
برچسب ها
میوه های قرمز
فواید میوه قرمز
میوه قرمز